CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages - Menu

vineri, 2 martie 2012

Pulpe crocante

 Aceasta reteta (de fapt reteta era cu aripioare) am vazut-o pe TV Paprika, nu mai retin cum se numea emisiunea(parca, Toata Familia in Bucatarie), dar am incercat sa o fac si eu. A rezultat o reteta minunata, simpla.
Se iau bucatile de pulpite/ciocanele/aripioare(eu am fiert pulpitele, iar din zeama rezultata am facut supa de galuste) si se tavalesc in ou batut intr-un castron mai adanc. Separat , intr-un alt castron am adaugat faina, pesmet, susan(data viitoare voi adauga mai mult) si usturoi tocat marunt(am pus ingredientele ochiometric) pe care le-am omogenizat pe toate foarte bine. Am luat fiecare pulpita care a fost "scaldata" in ou si am tavalit-o prin amestecul de faina+pesmet_susan si usturoi. Fiecare pulpita am pus-o in tava pe hartie de copt si am introdus tava in cuptorul preincalzit timp de 30/40 min la foc mediu. Sa aveti pofta!

OBS: adaugati sare in amestecul de faina,pesmet, susan si usturoi, daca uitati, presarati sare peste carne inainte de a introudce la cuptor.Daca folositi pulpe, as recomanda inainte sa le fierbeti sau sa le crestati inainte.

2 comentarii:

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Carnivorii mei le-ar devora urgent.Pupici!

Ana-Maria spunea...

.... si noi am devorat totul, desi eram putini sceptici la inceput vazand ca are si susan, acum se cere si mai mult.Sa incercati reteta! O zi frumoasa si pupici.