CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages - Menu

vineri, 9 iulie 2010

Alba ca Zapada si piticii

Compozitia tortului: Blat de pandispan de cacao, crema ganaj de ciocolata (cantitati egale, frisca lichida in care se topeste ciocolata,se lasa la rece, dupa care se mixeaza ff bine, se adauga nuci si esenta de rom sau lichior) si crema luata de pe blog-ul Dorei de crema de ricotta cu caise, doar ca eu am inlocuit ricotta cu mascarpone si caisele cu ananas, dar voi descrie cum am procedat eu: dintr-o cutie de ananas compot, am facut piure fructele, fara zeama. In acest piure am adaugat o cutie de mascarpone de 250 gr si am mixat cateva minute. In aceasta compozitie am adaugat apoi 15 gr gelatina hidratata si topita in prealabil, apoi am adaugat 400 ml frisca batuta bine la care eu am adaugat in frisca si lichior, se amesteca totul bine, rezulta o crema pufoasa, aromata si gustoasa.Tortul ornat cu pasta de zahar, la fel si piticii. Sa aveti pofta!