CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages - Menu

luni, 30 ianuarie 2012

Tortul meu2


 Tortulet ornat pe margine cu frisca, iar deasupra cu pasta de zahar.
 Compozitia tortului: blat simplu de pandispan insiropat, crema ganache de ciocolata cu lapte cu alune si visine din visinata(300gr ciocolata cu lapte cu alune se topeste cu 300 ml frisca lichida. Dupa ce se raceste sau se lasa la frigider peste noapte, se mixeaza pana se deschide la culoare si isi dubleaza volumul, apoi se adauga visinele din visinata) si crema de afine(4 oua cu 100 gr zahar se spumeaza pe bain-marie pana se ingroasa compozitia, apoi se adauga 4 linguri de afine din afinata cu sirop si se lasa la racit. Cand aceasta este la temperatura camerei, se adauga 10 gr gelatina hidratata si topita. Dupa ce compozitia este rece, se incorporeaza in ea 400 ml frisca batuta bine).

2 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Vreau si eu o feliuta.Pup!

Ana-Maria spunea...

DiaMar, cu mare drag te servesc.Pupici multi.