Primul platou de aperitiv format din: lamai, peste file, ridichi-masline-ceapa-verde si rondele de castraveti cu salata de icre si o feliuta de ridiche. Al doilea platou: mini-frigarui (cas, sunca de praga, cascaval, piept de pui si bule din cascaval cu branza), feliute din chec aperitiv (format din masline, barnza, cascaval, sunculita), rosii-masline, cosulete din foietaj umplute cu crema de branza si marar. La desert tortulet puiut cu crema de ciocolata cu nuci, pasca, iar din restul de crema de la tort (pt. ca facusem prea multa) a mai rezultat inca un mini tortulet cu glazura de ciocolata si in ultima farfuriuta (se spune ca inainte de a servi familia e bine sa imparti) pe langa cele deja prezentate se mai observa o feliuta din pasca, o bucatica de drob si tarte cu crema de capsuni si fructe. Paste Fericit tuturor!Pupici
duminică, 4 aprilie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu