- Rulade din blat de ecler cu umpluturi diversificate
- o cana de apa
- o cana faina
- o lingura de sare
- 4 oua
- jumatate pachet de margarina UNIREA
Aceasta compozitie se intinde pe toata suprafata tavii cu hartie pergament sau tava poate fi unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se da la cuptor cca. 15/20 minute. Din cand in cand se mai verifica coca si se inteapa atunci cand face cocoloase, umflaturi. Cand blatul este gata, se pune pe masa se umple cu branza amestecata cu smantana si cascaval ras si marar sau simplu. Se mai poate umple rulada cu pateu de ficat, smantana amestecata cu branza si feliute de sunculite, totul ramane la imaginatia dumneavoastra. Se ruleaza si se tine la loc racoros invelit in folie. Inainte de servire se scoate folia de pe rulada si se mai lasa 20 minute pt a se usca puti blatul si a putea fi sectionat usor. Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu