O cascheta care in curand va iesi la pensie.................. se vede ca a muncit multi ani, nu?
La Multi Ani tata! Sanatate!
Din pacate nu am sectiune, dar a avut blat de pandispan insiropat, crema de sampanie luata de pe blog-ul Lissei si crema de ciocolata.
Crema de sampanie: 350 ml sampanie, 1 plic budinca de vanilie, 6 linguri zahar, 400 ml frisca lichida, 10 gr gelatina. Gelatina se pune la hidratat in 50 ml apa rece.Intr-o craticioara am pus plicul de budinca si zaharul, apoi am turnat treptat sampania pt a omogeniza bine. Am pus pe foc pana s-a ingrosat budinca. Cand a devenit la temperatura camerei am adaugat gelatina hidratata si topita pe foc, apoi am adaugat frisca batuta bine. O crema cu un gust intens de sampanie, foarte buna!
Crema de ciocolata:4 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri lapte praf, 3 linguri cafea si 3 linguri cacao, toate le-am pus pe bain-marie pana s-a ingrosat. Cand crema a devenit la temperatura camerei am adaugat 10 gr gelatina hidratata si topita pe foc, apoi 400 ml frisca batuta bine. Un deliciu.
sâmbătă, 7 aprilie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
Felicitari, o reusita,
superb tortul!!felicitari Ana!sunt sigura ca a fost la fel de gustos pe cat de bine a iesit ca aspect!!pupicei
Dan si Ionela, ar fi trebuit sa imi iasa cascheta mult mai bine, dar va multumesc ca sunteti draguti si v-a placut macar ideea.Pupici.
Oana, scumpa de tine, ma bucur ca iti place, daca ajungi politista, promit sa-ti fac si tie una, mai frumoasa.Pupici
la multi ani tatalui tau!
Adnia, multumesc frumos.O zi frumoasa in continuare, pupici
Trimiteți un comentariu