CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages - Menu

miercuri, 31 august 2011

Rulada cu crema de mar

 Blatul pt o tava de 30x30 cm: 4 oua, 4 linguri zahar se mixeaza foarte bine, se adauga si scortisoara, apoi se adauga 4 linguri ulei si 4 linguri faina. Compozitia se pune intr-o tava, se niveleaza usor si se da la cuptorul preincalzit 10/12 min.
Crema: mere calite(eu am avut 300 gr. (merele se dau pe razatoarea mare si  se pun pe foc intr-o craticioara cu putin zahar si ulei, se calesc pana scade compozitia, iar la final se adauga scortisoara)) in care se adauga 2 iaurtele mici danone Cremoso Piscot si 10 gr. gelatina hidratata si dizolvata, iar la final se adauga 250 gr frisca batuta bine. Se unge cu aceasta crema blatul si se ruleaza cu grija.

3 comentarii:

Adela Zilahi spunea...

Hmmm ce buna poate fi, e super rulada ta!

TeoBucatar spunea...

In primul rand arata perfect!Pentru degustare trimite monstra:)

Ana-Maria spunea...

Adela, rulada este foarte buna, un gust usor aromat si acrisor. Ma bucur ca iti place rulada, incearca-o. Pupici.

TeoBucatar, multumesc pt mesaj si incearca sa o faci, asa vei avea mai multe monstre. Cantitatea de crema data de mine a fost pt 2 rulade, asadar, poti face 3 mai micute sau chiar crema la un tort.Sanatate si pupici.