Coca este compusa din faina, drojdie, iaurt, margarina si oua. Dupa ce creste coca se formeaza 2 fasii care se umplu cu cascaval, branza cubulete, salam si masline. Fiecare fasie se ruleaza, apoi se impletesc ca la cozonac. Se pun intr-o forma de cozonac, se unge deasupra cu ou si se rade cascaval. Se baga la cuptorul incins pt. cca 30-40 min. Este o paine foarte pufoasa, aromata si gustoasa.
vineri, 22 mai 2009
Paine umpluta si foarte pufoasa
Coca este compusa din faina, drojdie, iaurt, margarina si oua. Dupa ce creste coca se formeaza 2 fasii care se umplu cu cascaval, branza cubulete, salam si masline. Fiecare fasie se ruleaza, apoi se impletesc ca la cozonac. Se pun intr-o forma de cozonac, se unge deasupra cu ou si se rade cascaval. Se baga la cuptorul incins pt. cca 30-40 min. Este o paine foarte pufoasa, aromata si gustoasa.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu