CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages - Menu

joi, 25 august 2011

Prajitura cu crema de cas si mure

 O prajitura gustoasa si usor parfumata. Blatul este amandina insiropat cu icecoffe frappe, iar crema am facut-o astfel: 700 gr cas dat prin razatoarea mica in care am adaugat 3 iaurtele mici danone cu aroma de caise, o cana de mure proaspete, 10 gr gelatina (hidratata si dizolvata apoi pe foc) si 300 ml frisca batuta bine. Totul se omogenizeaza foarte bine si se adauga crema intre blaturi. Deasupra am ornat cu putina frisca in care am adaugat un pic de ness, iar in mijloc am adugat sticks-uri finetti cu ciocolata taiate sa fie mai scurte. Pupici

3 comentarii:

Adela Zilahi spunea...

Foarte interesant! Cas dulce? Arata foarte bine, sunt tare curioasa de gust!

retete- ina spunea...

buna,da ,arata foarte bine,cine are ingredientele poate incerca,tebue sa fie foarte gustoasa,o zi placuta

Ana-Maria spunea...

adela, am avut cas de oi, dar poti foarte bine sa oscilezi, adica sa folosesti putin cas cu iaurt putina gelatina, totul omogenizat cu frisca si gata crema, sau cas dulce, omogenizat cu putina smantana la care mai adaugi gelatina, fructe si frisca, totul dupa gust, aroma si cam ce mai gasesti prin frigider. pupici multi si incearca.

retete-ina, aceasta crema am facut-o pt ca nu prea se papa casul asa simplu si atunci am zis sa inventez ceva dulce cu ce am mai gasit prin frigider. Crema e gustoasa, nu inecacioasa si cremoasa. Multumesc pt mesaj si iti doresc o zi frumoasa, pupici.