Un desert rapid. Foietajul se intinde pt a cuprinde tava(eu am folosit tava de la aragaz) si se coace(in timp ce se coace, el se umfla, dar intepati cu o scobitoare). Pregatim intre timp budincile: una cu vanilie si cealalta cu capsuni. Praful de budinca(1plic) se face din 400 ml lapte si 3 linguri de zahar. Cand budinca este la temperatura camerei se adauga in ea 5 gr gelatina hidratata 10 min in apa rece si topita apoi pe foc(atentie! pana in punctul de fierbere). In amestecul de budinca adaugam 250 ml frisca batuta bine. Aceasta budinca se intinde peste un blat de foietaj rece, facem la fel si cu cealalta budinca care o intindem peste cealalta crema, iar deasupra punem celalalt blat de foietaj. Trebuie sa stea la rece cel putin 2 ore.
marți, 12 iunie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
uite, la asta nu ma gandisem1 o idee super!
Ma bucur ca te-a incantat ideea si sper sa incerci cu orice crema doresti pentru ca rezulta o prajitura nu doar buna dar si consistenta. O zi frumoasa si pupici.
Trimiteți un comentariu