Am incercat o noua reteta de pasta de zahar postat de Viorica AICI.Eu nu am avut in casa exact uleiul pe care il foloseste ea si am incercat si cu ulei obisnuit de casa(eu am folosit uleiul Argus). Asadar, am hidratat gelatina in 30 ml apa rece, dupa 10 min de stat la hidratat am adaugat mierea, am pus pe foc ingredientele pana in punctul de fierbere, am adaugat uleiul Argus si am lasat la racit acest sirop. Intr-un castron am adaugat amidonul si jumatate de cantitate de zahar pudra, am adaugat si siropul racit si am framantat, treptat am daugat si restul de zahar pudra. Pasta rezultata, este elastica si alba. Am lasat-o la rece pana a doua zi. Cand am inceput sa lucrez cu ea, am framantat pasta cu putin amidon, dar se poate si cu ulei.
Si tot facand aceasta pasta, care mi-a iesit minunat de bine, am facut si ornamentele pt urmatorul tort de ziua tatalui meu.
figurinele in detaliu
sâmbătă, 2 aprilie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Esti foarte talentata ! Ti-au iesit super !
FOARTE EXPRESIVE FIGURINELE ABIA STEPT SA VAD SI TORTUL
Sanda si Daniela, va multumesc si ma bucur ca va plac. Acusica si tortul! Sper sa va placa!Pupici
Trimiteți un comentariu