vineri, 18 martie 2011
Inimioara glazurata
Blat negresa, crema este facuta in felul urmator: 4 oua impreuna cu 150 gr zahar se pun pe foc la bain-marie. Cand aceasta crema se leaga, devine spumoasa si grosuta, se adauga piureul de la 4 banane medii(bananele le-am pisat cu furculita, fiind mai coapte) si piureul de la fructe de padure(dupe ce le-am decongelat, fructele de padure le-am dat prin blender si le-am incalzit putin pe foc cu o lingura de zahar pentru a se ingrosa si a nu a mai ramane zeama). La aceasta crema am adaugat 250 ml frisca batuta foarte bine. Crema rezultata am adaugat-o intre 2 blaturi si am imbracat tortul. Deasupra am pus glazura de la dr. Oetker de ciocolata si caramel, apoi am ornat cu floricele naturale. Pupici.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu